28 februari 2020

Hus till salu: Hippie HomeBostadstyp: Möblerat bostadshus
Antal rum: 4 sovrum, 4 badrum, 1 kök, 2 aktivitetsrum och 1 vardagsrum
Tomtarea: 30x20
Byggår: 2020
Kostnad: 146 703 §

Kliv in i detta hus och upptäck ett insynsskyddat hem med en charm som få besökare kan värja sig mot. Huset står på en stor, lummig och lättskött naturtomt med soligt sydvästläge och vackra fruktträd. Huset består av hall, stort kök med utgång till trädgård, vardagsrum och fyra stora sovrum, i huset finns även ett lekrum för barnen samt en ateljé.


Hippie Home är en mycket trevlig och naturskön del av Willow Creek. Ett trivsamt hus för fria själar, med stora ytor för barnen att leka på. Huset med sin kreativa trädgård skapar ett lugn hos varje sim och erbjuder trevliga umgängesytor.

Kanske är detta det perfekta huset för din stora simfamilj eller för ett gäng simvänner att bo i. Oavsett om ditt simkollektiv eller din stora simfamilj söker ett nytt hem, kan jag garantera att de kommer att trivas i Hippie Home och kvarteret Willow Creek. I mitt Hippie Home bor hippie familjen som ni hittar här.

Du kan ni ladda ner Hippie Home till ditt spel från Galleriet i The Sims 4. Du hittar det som vanligt under hashtaggen #thesimsgirlswe eller på min spelprofil thesimsgirlswe.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar