23 februari 2020

Hippie familj: Hur man skapar polyrelationer i The sims 4

Vet inte om ni som jag tycker att det är roligt att försöka utmana simsspelet till att göra saker utan att använda spelmoddar (CC). En sak som är nästan omöjligt, men som jag hittat ett sätt att kunna göra är att ha flera simmar i samma hushåll som har flera kärleksrelationer med varandra samtidigt och med samtycke från alla inblandade simmar. Har skapat en polyfamilj där alla vuxna simmar har "myspyst" med varandra och flera av dem har barn ihop utan att de är avundsjuka eller arga på varandra. Skulle kunna kalla dem för polyamorida simmar, har valt att döpa dem till hippie familjen eftersom de lever tillsammans i ett kollektiv. Det hela började med att jag hade två syskon som bodde ihop, men som levde att ganska tråkigt liv så jag lät den ena brodern bli sektledare i "kollektiva-sekten".

Grunden till att få det att fungera är så klart att du sätter ihop simmar som passar ihop, alltså egenskaper och livsmål, kommer bli svårt om du väljer att ta med en sim som har egenskapen att vara svartsjuk när du skapar en poly familj. För att simmarna inte ska bli arga på varnad när de myspyser måste du skapa en klubb som alla dina vuxna familjemedlemmar är med i. Klubbar kan du skapa om du har expansion packet The Sims 4 - Trevligt tillsammans. Klubben behöver också ha myspys som en positiv aktivitet, då kommer dina simmar kunna myspysa eller skaffa barn under sammankomster utan att svartsjuka uppstår. Dock kan de fortfarande bli generande om de går in i ett rum där andra simmar myspyser.

Hippie familjen består såklart av hippies som bor i ett kollektiv där man främst är kända för att kämpa för fred och miljöfrågor med slogans som flower power, men även ägnar sig åt självhushåll genom att odla i trädgårdslandet, kreativitet- och sin sundhetsfärdighet. Alla vuxna simmar i familjen är bisexuella. I familjen finns det tre barn, alla barnen har olika sammansättningar av föräldrar men det spelar ingen roll eftersom man i ett kollektiv hjälps åt med att uppfostra sina simsbarn. Polyfamiljen hippie består av åtta simmar, vill man ha fler simmar i ett hushåll måste man använda en modd. 

Om ni vill spela Hippie familjen kan du ladda ner Hippie familjen till ditt spel från Galleriet i The Sims 4. Du hittar dem under hashtaggen #thesimsgirlswe eller på min spelprofil thesimsgirlswe.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar