7 mars 2020

Hur du aktiverar känsloaura i The sims 4 och skapa miljö som ger olika tillstånd


Har tidigare skrivit om hur du skapar en miljö som får din sim att bli inspirerad.  Din sim kan även hamna i andra tillstånd, alltså en viss känsla; tex kan en sim bli fokuserad, laddad, lekfull, flörtig eller självsäker. Ett sätt att få din sim i ett känslotillstånd är att dekorera rummet som hen är i med föremål som du kan aktivera känsloaura på. När din sim befordras i sin karriär öppnas olika föremål, som oftast går att aktivera en känsloaura på. Ett annat sätt är att måla tavlor som går att aktivera känsloaura på. Detta fungerar bara när din befinner sig i ett tillstånd, då kommer alternativet upp när du klickar på staffliet att skapa en målning som tex är självsäker eller flörtig. 


När din sim har målat färdigt målningen kan du aktivera auran och hänga upp den på en vägg i det rum som du vill ska ha den miljön som tavlan utstrålar. Om du vill stänga av auran så klickar du bara på målningen och väljer "stäng av känsloaura"


En del samlarföremål som du hittar i the sims går även att aktivera känsloaura på tex affischer och precis som karriärsföremålen kan du aktivera auran när du placerat ut den i ett rum.


Men det allra vanligaste sätt som gör att din sim har en speciell känsla och befinner sig i ett tillstånd är ju att simen utför en handling. Så hitta nått som din sim gillar att göra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar