22 februari 2020

Hus till salu: Suburban Home
Bostadstyp: Omöblerat bostadshus
Antal rum: 3 sovrum, 2 badrum, 1 kök och 1 vardagsrum
Tomtarea: 30x20
Byggår: 2020
Kostnad: 33 210 §

Det ska vara enkelt att bo och trivas för att det ska kännas som hemma. Något som känns påfallande naturligt för simmar på denna tomt. Detta hem är beläget på i ett lugnt område. Tomten är stor och därför finns det en pool på baksidan som är behagligt upplyst på kvällen, vilket skapar en oas under årets varmare dagar.


Lugnet i Willow Creek tar sig bland annat i uttryck genom att barnen i området själva springer mellan husen för att hitta lekkamrater. De grönområden som växer strax inpå tomten, är den naturliga lekplatsen när barnen vill ut på äventyr och bidrar till ett lugn under dygnets andra timmar. Tomten ger möjlighet till både lek, poolhäng, odling och avkoppling.

Tack vare detta blir tack vare detta är Suburban Home en adress som klarar av att balansera på den hårfina gränsen mellan lugnet på landet och smidigheten i stan. Huset med sina många fönster är ett ljust hem som känns luftigt och erbjuder trevliga umgängesytor.


Kanske är detta det första huset för din sim familj? Kanske är det ett i raden? Oavsett hur många eller hur få hus eller hus din sim har kallat hemma så kan jag garantera att de kommer att trivas i Suburban Home och kvarteret Willow Creek.

Du kan ni ladda ner Suburban Home till ditt spel från Galleriet i The Sims 4. Du hittar det som vanligt under hashtaggen #thesimsgirlswe eller på min spelprofil thesimsgirlswe.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar